Aanvragen

Dit ESF-thema richt zich op de bevordering van duurzame inzetbaarheid. Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn.

Aanvraagcriteria

Voor het aanvragen van subsidie ESF Duurzame Inzetbaarheid geldt een aantal eisen. Deze vindt u op de pagina Overzicht aanvraagcriteria.

Registreren voor de aanvraag

Voordat u een subsidieaanvraag voor Duurzame Inzetbaarheid indient, moet u eerst een account aanmaken op het Subsidieportaal van Uitvoering Van Beleid. Vervolgens registreert u zich via het Subsidieportaal als aanvrager voor deze subsidieregeling.

Na het aanmaken van een account kunt u vervolgens een registratieverzoek indienen via de tab ‘mijn registraties’, door hier te kiezen voor ‘nieuwe registratie indienen’. Hier vinkt u aan dat u zich wilt registreren voor ESF 2014-2020, Actie DIS. Volg hier de aanwijzingen om de registratie te versturen.

Binnen vijf werkdagen kunt u op het Subsidieportaal via het tabblad ‘Mijn registraties’ zien of u als aanvrager bent geregistreerd. Wij doen er alles aan om de registratie zo snel mogelijk af te handelen, en vaak hebben wij de termijn van vijf werkdagen niet nodig.

In de Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid vindt u een introductie op het subsidieportaal. De handleiding bevat screenshots met korte toelichtingen.

Na registratie op het subsidieportaal van Uitvoering van Beleid kunt u zodra het aanvraagtijdvlak wordt opengesteld een aanvraag indienen.

Met uw inlognaam en wachtwoord krijgt u direct toegang tot het subsidieaanvraagformulier. Op het aanvraagformulier vult u uw gegevens en een korte beschrijving van het project in. Ook beantwoordt u enkele vragen en voegt u bijlagen toe. Een voorbeeld van de aanvraag en deze bijlagen vindt u binnenkort op de pagina Uitvoeren en verantwoorden.

Een volledige aanvraag bestaat uit het aanvraagformulier en de volgende bijlagen:

  • Begroting
  • Projectbeschrijving
  • Notariële akte (O&O fonds)
  • Samenwerkingsovereenkomst (bij een samenwerkingsverband)

Bekijk hier de vragen & antwoorden.