ESF Award 2013: zet jouw project in de spotlights

ESF-projecten worden uitgedaagd een aansprekend filmpje of foto te maken waaruit blijkt waarom ESF voor hen het verschil maakt.

Waarom maakt ESF jouw project zo bijzonder?

Bezoek onze Facebookpagina en plaats daar een aansprekend filmpje of een mooie foto van het door jou uitgevoerde ESF-project.

Alleen ESF-projecten die in 2011 en 2012 zijn uitgevoerd, kunnen meedingen naar de ESF Award 2013. Zij ontvangen hiervoor een uitnodiging van het Agentschap per e-mail.

Op de wedstrijdpagina komen alle inzendingen waarop Facebookgebruikers kunnen stemmen. De vijf projecten met de meeste stemmen worden genomineerd voor de finale op woensdag 20 november in het Huis van Europa in Den Haag. De genomineerden krijgen hier de kans om in een twee minuten durende ‘elevatorpitch’ hun project nog één keer in de spotlights te zetten. De vakjury maakt ter plekke de winnaar bekend en staatssecretaris Jetta Klijnsma reikt de ESF Award uit.

Meer informatie, voorwaarden en spelregels vind je op onze Facebookpagina (Zie rechts op deze pagina onder Externe links).

Geen uitnodiging ontvangen? Bekijk dan de uitnodiging rechts op deze pagina onder Documenten.