Voorlichtingsbijeenkomst Integratie – open aanvraag AMIF

In navolging van de voorlichtingsbijeenkomsten  voor Asiel en opvang (monopolisten én open call), Legale migratie en Terugkeer van het nieuwe Asiel, Migratie en Integratie Fonds (AMIF) vindt op 5 juli 2022 de voorlichtingsbijeenkomst plaats voor de open call integratie.

Tijdens deze bijeenkomsten gaan wij dieper in op de regeling, de bijlagen, de aanvraagfase en de projectadministratie. De voorlichtingsbijeenkomst vindt fysiek plaats in de Barcelonazaal van de Hoftoren.

  • Wanneer: dinsdag 5 juli 2022 13:30-17:00.
  • Voor wie: nationale, regionale of lokale overheidsorganisaties en NGO’s die een bijdrage willen leveren aan het maatschappelijk doel van inburgering.
  • Adres: Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (hier is Uitvoering Van Beleid gevestigd): Barcelonazaal, Rijnstraat 50, 2515 XP Den Haag.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar AMIF2021-2027@minszw.nl.

Geef hierbij aan dat u wilt deelnemen aan de voorlichtingsbijeenkomst voor de open call integratie op 5 juli 2022. Geeft u hierbij ook direct aan wie eventueel nog meer deelneemt en geef alle e-mailadressen op.

Vragen/suggesties

Mocht u vragen hebben dan wel een suggestie voor een onderwerp, stuur dit dan met uw aanmelding mee. Na uw aanmelding zult u worden aangemeld als bezoeker van het ministerie. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail.

Let op: u bent verplicht een ID te tonen bij binnenkomst.