Samen SLIM – leren van experts: Eindverantwoorden, hoe doe je dat?

Loopt je SLIM-project binnenkort af en heb je vragen over de eindverantwoording? Dan wil je deze sessie niet missen: op 24 mei 2022 organiseert Katapult de digitale sessie ‘Samen SLIM – leren van experts: Eindverantwoorden, hoe doe je dat?’

Katapult neemt samen met het ministerie van SZW en Uitvoering Van Beleid het proces en de belangrijkste opletpunten van verantwoorden & administreren door.
De focus van deze sessie ligt op de samenwerkingsverbanden in het mkb en grootbedrijven. We verwachten veel vragen, dus daar nemen we uitgebreid de tijd voor.

Wanneer?

24 mei 2022 tussen 14.30 en 16.00 uur (via Teams).

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Aanmelden kan door de  link (naar de website van Katapult) te volgen. Je kunt je vragen vooraf al insturen via het formulier. Maak daar vooral gebruik van zodat de sessie helemaal afgestemd kan worden op wat jij graag wilt weten.

Katapult voert een kennis- en ondersteuningsprogramma voor aanvragers van de SLIM-subsidie uit. Katapult is een netwerk van meer dan 450 samenwerkingsverbanden tussen onderwijs en bedrijfsleven. Het ministerie van SZW en Uitvoering Van Beleid werken nauw samen met Katapult.
Meer informatie over het kennis- en ondersteuningsprogramma SLIM vind je op de website:
Leren en ontwikkelen in het mkb (wijzijnkatapult.nl)