ESF Award 2015: stem nu op jouw favoriete ESF-projectfilmpje

Maar liefst 22 ESF-projecten dingen dit jaar mee naar de ESF-Award 2015. Projecten zijn uitgedaagd in een filmpje te laten zien waaraan ESF een bijdrage levert en waarom ESF voor hen het verschil maakt.

Stemmen en finale

Tot 13 november 9.00 uur kan iedereen op onze Facebookpagina stemmen op zijn of haar meest favoriete filmpje (project). De projecten die op 13 november 2015 de meeste stemmen hebben verzameld, worden genomineerd voor de finale. Op de Facebookpagina van het Agentschap SZW vindt u de filmpjes van alle ingezonden projecten.

Wild card!

Nieuw dit jaar is de “wild card”. Naast de vijf projecten met de meeste stemmen, wordt er één extra Wild card toebedeeld. Dus in totaal worden straks 6 genomineerden gevraagd hun project te presenteren aan de jury.

De zes genomineerde projecten presenteren hun project aan het publiek en een deskundige vakjury op donderdag 26 november tijdens een feestelijke bijeenkomst in Den Haag.

De finalisten krijgen hier de kans om in een twee minuten durende elevatorpitch hun project nog een keer in de spotlights te zetten. De vakjury kiest ter plekke de winnaar, waarna Jetta Klijnsma, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de ESF Award uitreikt.