Nu al registreren voor Duurzame Inzetbaarheid

Op 19 oktober 2015 om 9:00 uur wordt het nieuwe aanvraagtijdvak voor de Subsidieregeling Duurzame Inzetbaarheid ESF 2014-2020 geopend. Tot en met 13 november 2015, 17:00 uur is het mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen.

De aanvragen worden behandeld op volgorde van (volledige) indiening, en het budget is beperkt. Het is dus belangrijk om er op tijd bij te zijn!

Registreren

U kunt zich nu al registreren als subsidieaanvrager Duurzame Inzetbaarheid. Op deze manier bent u er zeker van dat u direct subsidie kunt aanvragen zodra het tijdvak opengaat.

Uw registratie verloopt via het subsidieportaal van het Agentschap SZW. Hier maakt u een account aan op naam van uw organisatie. Vervolgens kunt u zich registreren als aanvrager voor de regeling Duurzame Inzetbaarheid. Wanneer het tijdvak wordt geopend staat het aanvraagformulier dan direct voor u klaar.

Al eerder aangevraagd?

Indien u zich bij het vorige aanvraagtijdvak reeds heeft geregistreerd als subsidieaanvrager Duurzame Inzetbaarheid, dan hoeft u zich niet opnieuw te registreren.