Cofinanciering sectorplannen: informatie over het tweede aanvraagtijdvak

Op 1 april 2014 gaat het tweede aanvraagtijdvak voor de Regeling cofinanciering sectorplannen open. Het onderstaande is voor u van belang.

Tweede aanvraag tijdvak

Vanaf 1 april 2014 gaat het tweede aanvraagtijdvak open voor de Regeling cofinanciering sectorplannen. U kunt op deze datum vanaf 00.00 uur uw aanvraag indienen via het subsidieportaal van het Agentschap SZW. Het subsidieplafond voor het tweede aanvraagtijdvak is vastgesteld op 200 miljoen euro. De laatste mogelijkheid om uw aanvraag in te dienen in het tweede aanvraagtijdvak is op 31 mei 2014 om 23.59 uur.

Regelwijziging

Op 19 maart jl. is de Regeling cofinanciering sectorplannen gewijzigd. De regelwijziging heeft betrekking op enkele technische aanpassingen in de huidige regeling. Deze wijziging vindt u rechts op deze pagina onder Externe links en op de pagina regelgeving van Cofinanciering sectorplannen.

Subsidieportaal

Het subsidieportaal is aangepast voor het nieuwe aanvraagtijdvak. Om u een beeld te geven hoe het digitale aanvraagproces verloopt, hebben wij voor u de verschillende stappen in beeld gebracht met behulp van screenshots.

Format begroting

Ook het format voor de begroting is aangepast en beschikbaar op onze website. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend om bij het indienen van uw aanvraag gebruik te maken van deze aangepaste begroting.

De screenshots van het digitale aanvraag proces en het format voor de begroting vindt u op de pagina formulieren en sjablonen van de Regeling cofinanciering sectorplannen (rechts op deze pagina onder Zie ook).