Consultatie- en informatiebijeenkomst Europese migratie- en veiligheidsfondsen 11 februari 2015

Het Agentschap SZW organiseerde op 11 februari een consultatie- en informatiebijeenkomst over de Europese migratie- en veiligheidsfondsen 2014-2020. Tijdens deze bijeenkomst is de conceptregeling Asylum, Migration and Integration Fund (AMIF) en Internal Security Fund (ISF) besproken. Aanvragers waren hierover eerder digitaal geconsulteerd.

Op de pagina over deze bijeenkomst vindt u de presentaties uit het plenaire gedeelte, die in vogelvlucht inzicht geven in de conceptregeling. Hier vindt u eveneens een overzicht van vragen en antwoorden. Projectspecifieke vragen vindt u niet terug in dit overzicht. Deze worden namelijk een op een teruggekoppeld aan de desbetreffende aanvrager. De presentaties en het overzicht van vragen en antwoorden vindt u rechts op de pagina onder Zie ook.

Informatiebijeenkomst 2 april 2015

Op donderdag 2 april a.s. vindt een volgende informatiebijeenkomst plaats, waarin aandacht voor de uitvoeringsaspecten van een project.

Binnenkort volgt meer informatie over deze bijeenkomst.

RSS feed

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws over onder meer de Europese migratie- en veiligheidsfondsen? Abonneert u zich dan op onze nieuwsberichten via RSS feed. Zo wordt u automatisch geïnformeerd over het laatste nieuws van Agentschap SZW. Deze optie vindt u rechts bovenaan onze website.

Heeft u vragen, neem dan contact op met het Agentschap SZW via telefoonnummer 070 315 21 93 of via e-mailadres Postbus.AMIF_ISF@minszw.nl.