Routebeschrijving naar Uitvoering Van Beleid (locatie Hoftoren)

Agentschap SZW heet sinds 1 januari 2018 Uitvoering Van Beleid (UVB). Onderdeel van de directie Dienstverlening, Samenwerkingsverbanden en Uitvoering (DSU) van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Wij zijn gehuisvest in het pand de Hoftoren.

Wij vragen bezoekers in alle gevallen een geldig legitimatiebewijs te tonen bij binnenkomst. Neem daarom uw legitimatiebewijs mee!

Bezoekadres

Rijnstraat 50

2515 XP Den Haag

Telefoonnummer: 070 - 315 2000

Met het openbaar vervoer

Tram

De volgende trams stoppen op Den Haag CS:
2, 3, 6, 9, 10, 15, 16, 17.

Bus

De volgende bussen stoppen op Den Haag CS:
5, 18, 22, 24, 28, 42, 43, 44, 45, 90, 91, 95, 134, 380, 382, 491

Trein

Met de trein vanuit of via:
Rotterdam CS: vier maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS;
Utrecht CS : vier maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS;
Amsterdam CS: twee maal per uur een directe verbinding naar Den Haag CS en twee maal per uur een verbinding naar Den Haag CS met één keer overstappen op Leiden CS;
Zoetermeer: vier maal per uur een directe verbinding met Den Haag CS.

Meer informatie

Haagse tram- en busmaatschappij (HTM)
OV-reisinformatie
Website van de NS

 

Met de auto

Vanaf de A4 (Amsterdam), A12 (Utrecht) of A13 (Rotterdam): volg de borden Den Haag tot het einde van de Utrechtsebaan. Geen afslagen nemen, gewoon rechtdoor rijden. Bij de verkeerslichten linksaf de Zuid-Hollandlaan in. Bij de volgende verkeerslichten nogmaals linksaf, de Koningskade op. Na 350 meter rechtsaf de Korte Voorhout in en direct na 30 meter linksaf de Prinsessegracht in. U ziet dan al De Hoftoren liggen. Rechtdoor, de Herengracht oversteken, de Zwarteweg in. Over het bruggetje links is de parkeergarage van het ministerie van OCW en onze organisatie (DSU/Uitvoering Van Beleid). Meld u via de intercom.

Vanaf de N44 (Amsterdam): volg de borden Den Haag Centrum. Op de Zuid-Hollandlaan na de verkeerslichten linksaf de Koningskade op. Na 350 meter rechtsaf de Korte Voorhout in en direct na 30 meter linksaf de Prinsessegracht in. U ziet dan al De Hoftoren liggen. Rechtdoor, de Herengracht oversteken, de Zwarteweg in. Over het bruggetje links is de parkeergarage van het ministerie van OCW en onze organisatie (DSU/Uitvoering Van Beleid). Meld u via de intercom.

Meer informatie

Routeplanner ANWB
Routenet routeplanner

Parkeren

Wij hebben in De Hoftoren een zeer beperkt aantal parkeerplaatsen. Door dit beperkte aantal is vrij parkeren niet mogelijk. Bezoekers moeten zich ten minste 1 dag tevoren bij aanmelden om een parkeerplaats te reserveren maar vol is vol.

Bezoekersprocedure

Onze bezoekers moeten zich aan de receptiebalie legitimeren aan de hand van een geldig identificatiebewijs. Dit conform de Wet Uitgebreide Identificatieplicht. Bezoekers met een Nederlandse nationaliteit kunnen zich identificeren met het paspoort, het rijbewijs of de Nederlandse identiteitskaart (voorheen Europese identiteitskaart). Bezoekers met een andere nationaliteit kunnen zich identificeren met een vreemdelingendocument.

Het is raadzaam de contactpersoon binnen onze organisatie vóóraf de gegevens van de bezoeker door te laten geven aan de receptiebalie. Dat bespoedigt de procedure voor het verkrijgen van een toegangspas.