Vanaf 1 september weer subsidie beschikbaar voor activiteitenplannen

Wilt u aan de slag met het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werkenden in uw sector? Van 1 september tot en met 30 november 2023 kunnen sectorale samenwerkingsverbanden weer subsidie aanvragen voor een activiteitenplan.

Kleinere aanvragen

Goed nieuws! Het drempelbedrag voor een activiteitenplan is verlaagd van 125.000 naar minimaal 75.000 euro. Zo krijgen ook kleinere sectoren en branches de kans om met subsidie te investeren in duurzame inzetbaarheid. Op de pagina Aanvragen subsidie activiteitenplan vindt u meer informatie over het aanvragen van subsidie voor een activiteitenplan.

Vragen? Neem contact op met de helpdesk

Heeft u vragen over de MDIEU-regeling of komt u er niet uit met uw subsidieaanvraag? Neem dan contact op met de helpdesk, deze is tijdens kantooruren bereikbaar via 070-315 2355 en via de mail postbus.MDI-EU@minszw.nl.

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen rondom duurzame inzetbaarheid. Abonneren kan door een e-mail te sturen naar: beleidsteammdieu@minszw.nl.