Nieuwsbrief ESF in actie

Het eerste nummer van de nieuwsbrief ESF in actie is online. De ESF nieuwsbrief is een uitgave van het Agentschap SZW met nieuws, maar ook korte interviews met onder meer subsidieaanvragers en projectdeelnemers.

In dit eerste nummer van de nieuwsbrief ESF in actie van 2017 vertelt Dick Laan van de gemeente Enschede over de pilot ‘Werkzoekenden digitaal in hun kracht zetten’. Ook een artikel over het stimuleren van gelijke kansen bij de praktijkscholen en de scholen in het Voorgezet Speciaal Onderwijs in de provincie Groningen en Noord-Drenthe. Verder meer informatie over de komende evaluatieonderzoeken naar de resultaten van ESF. 

Abonneer u op de Nieuwsbrief Europees Sociaal Fonds (ESF) in actie en blijf op de hoogte als het gaat om ontwikkelingen en nieuwswaardigheden binnen de wereld van ESF.