ESF-event 7 november 2018

Ieder jaar organiseert Uitvoering Van Beleid (het voormalige Agentschap SZW) een evenement gericht op het grote publiek om het Europees Sociaal Fonds (ESF) in de spotlights te zetten. Sinds 2013 doen we dat door de uitreiking van de ESF-Award: de prijs voor het beste ESF-promotiefilmpje.

ESF-Award 2018
Op 1 mei 2018 nodigden wij alle ESF-projecten per e-mail uit een schriftelijke pitch in te dienen over hun ESF-project. De vakjury van de ESF-Award beoordeelde in juni maar liefst 25 inzendingen. Tien projecten maakte het beste duidelijk waaraan ESF heeft bijgedragen en welke resultaten mede dankzij ESF zijn bereikt. Zij kregen van ons een promotiefilmpje cadeau waarvan de opnames deze zomer zijn afgerond.

Vanaf 1 oktober zijn deze filmpjes online te zien en kan de hele maand oktober gestemd worden op jouw favoriet. De vijf projecten met de meeste online stemmen gaan naar de finale op 7 november. De vijf promotiefilmpjes worden vertoond en ieder project houdt een korte pitch. De vakjury bepaalt mede naar aanleiding hiervan wie de ESF-Award 2018 wint. Tamara van Ark, de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, reikt de award uit.

Bekijk alle tien promotiefilmpjes op de stempagina en breng eenmalig uw stem uit: https://stempaginaesfaward.nl/

Fidan Ekiz
Het ESF-thema Gelijke kansen en non-discriminatie vormt de rode draad van het event.  Documentairemaker en journalist Fidan Ekiz is hoofdspreker tijdens het ESF-event 2018.

Heeft u vragen over de ESF-Award of het ESF-event? Mail dan naar: esfevent@minszw.nl

ESF-award 2018_1