ESF event 2015, laat zien hoe het ESF werkt!

Wat doet u of wat gebeurt er lokaal met ESF-subsidie? Donderdag 26 november 2015 vindt het jaarlijkse ESF-event plaats. Met het event en uw aanwezigheid maken we zichtbaar wat de bijdrage van ESF is en dat ESF werkt!

Nieuwsbrief 2 2015, ESF beker of bokaal voor het ESF event

ESF Werkt! Voor mij, m’n omgeving en Nederland

Met de projectsubsidies van het Europees Sociaal Fonds bevorderen we in Nederland de re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook is het van groot belang voor de Nederlandse economie om de duurzame inzetbaarheid van werkenden te behouden en verbeteren. Zo werken we dankzij ESF aan ondersteuning van kwetsbare werkzoekenden in Nederland.
ESF wordt daarmee ingezet voor een samenleving waarin iedereen meedoet. Een samenleving die werkt. ESF Werkt!

Focus op projecten en de behaalde resultaten

Dat ‘ESF Werkt!’, laten wij u graag zien tijdens het ESF-event van 26 november. Maar weet u wat het mooist zou zijn? Dat zoveel mogelijk organisaties zich inschrijven voor de ESF-award. Doet u dat, dan laat u namelijk écht zien dat het ESF Werkt! Dan tonen we bovendien samen aan dat we veel bereiken voor mensen, voor hun omgeving en voor Nederland.’

Save the date

Een officiële uitnodiging voor de deelname aan het ESF-event en de wedstrijd om mee te dingen naar de ESF-award volgen uiteraard nog, maar u kunt de dag wellicht al reserveren in uw agenda. Ook kunt u alvast nadenken over uw inzending en het in beeld brengen van uw project. Als u daarover vragen heeft kunt u contact opnemen met uw accounthouder. Wij adviseren u daar graag bij.

Naast de uitnodiging die volgt, vindt u altijd het laatste nieuws op onze website, maar ook Facebook en Twitter