Feiten en cijfers

ESF Actie E sociale innovatie, duurzame inzetbaarheid sectoren

Voor deze actie is tot op heden aan 30 projecten subsidie verleend voor een totaalbedrag van € 3,9 miljoen. Het beschikbare budget voor deze actie is €20 miljoen. Het aanvraagtijdvak is opengesteld tot en met 31 december 2013 tot 17:00 uur, zo lang als er budget beschikbaar is.

Implementatieplannen ESF Actie E sociale innovatie gepubliceerd

Actie E-projecten hebben een implementatieplan - gericht op de manier waarop het werk bij de aanvrager is georganiseerd - als eindproduct. Deze plannen moeten overdraagbaar zijn. Agentschap SZW publiceert sinds najaar 2012 enkele van deze implementatieplannen op haar website, verdeeld over een drietal sectoren. Deze pagina’s worden regelmatig aangevuld met nieuwe implementatieplannen.

Resultaten ESF Actie E sociale innovatie, vitale bedrijven online

Actie E Sociale innovatie, vitale bedrijven, levert een bijdrage aan werkgevers die bedrijfsprocessen verbeteren en duurzame inzetbaarheid vergroten om effectiever te werken. Agentschap SZW publiceert sinds najaar 2012 resultaten van deze ESF-projecten op de website, verdeeld over drie sectoren. Hierin leest u wat bedrijven gedaan hebben; wat het ze heeft opgeleverd en tips voor collega ondernemers. Deze resultaten worden regelmatig uitgebreid.