ESF in de spotlights

In het najaar van 2011 bracht het Agentschap SZW ESF onder de aandacht van het grote publiek tijdens het Youth on the Move event en de Margriet Winterfair.

Nieuwsbrief ESF 1 2012 ESF-stand op de Margriet Winterfair in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Youth on the Move

Tijdens het Youth on the move evenement op het Plein in Den Haag (14 en 15 oktober 2011) kon het publiek kennismaken met de mogelijkheden die Europa jongeren biedt op het terrein van onderwijs, werk, starten van een bedrijf of werken in het buitenland. Het Agentschap SZW informeerde het publiek over activiteiten voor jongeren die dankzij ESF mogelijk zijn gemaakt. Prins Constantijn opende het evenement dat georganiseerd werd door de Europese Commissie Vertegenwoordiging Nederland.

Margriet Winterfair

Onder het motto ‘Europa is dichterbij dan u denkt’, stond het Agentschap SZW van 18 tot en met 24 november 2011 met een ESF-stand op de Margriet Winterfair in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Daar is voor een groot en divers publiek geprobeerd duidelijk te maken dat Nederland ook veel (ESF) geld uit Brussel krijgt om nuttige projecten te financieren om de kansen van mensen op de arbeidsmarkt te vergroten. De boodschap Europa is dichterbij dan u denkt, werd ondersteund met een flyer en speciaal voor deze gelegenheid gemaakt promotiemateriaal.