Openstelling aanvraagtijdvak Subsidieregeling Ontwikkeladvies praktisch opgeleiden

Vanaf 2 oktober 2023, 9.00 uur gaat het aanvraagtijdvak open voor de Subsidieregeling ontwikkeladvies praktisch opgeleiden. Vanaf deze datum is het mogelijk om een aanvraag via het subsidieportaal in te dienen.

Deze subsidieregeling maakt het mogelijk kosteloos een ontwikkeladviestraject te krijgen. Mensen kunnen zich aanmelden bij een loopbaanadviseur voor een persoonlijk ontwikkeladviestraject. In het ontwikkeladviestraject ligt de nadruk op de mogelijkheden van scholing, die goede ontwikkelkansen op de arbeidsmarkt kunnen bevorderen. Als scholing een te grote stap blijkt te zijn, kunnen ook andere vormen voor ontwikkelmogelijkheden worden verkend. Minister Van Gennip van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hiervoor een subsidieregeling opengesteld.

Volg de link naar de website Overheid.nl om meer over deze subsidieregeling te lezen.