Subsidie duurzame inzetbaarheid bedrijven: eisen projectadministratie versoepeld

Als u subsidie ontvangt voor het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid, moet u ook een projectadministratie opzetten. Hiervoor gelden eisen. Een van die eisen is komen te vervallen. Nu is het niet meer nodig om namen en e-mailadressen van deelnemers te registeren.   

Onderdeel van de projectadministratie was het registreren van namen en e-mailadressen van alle werkenden die onder het bereik van uw project vallen. Het registreren van deze gegevens is nu niet meer nodig. Dat betekent dat u voor mensen die deelnemen aan duurzame inzetbaarheidsactiviteiten of met subsidie eerder stoppen met werken (RVU) niet apart de namen en e-mailadressen hoeft bij te houden. De Handleiding projectadministratie en de Verkorte handleiding projectadministratie zijn hierop aangepast.