Subsidie duurzame inzetbaarheid bedrijven: inzicht in de projectadministratie

‘Ik overweeg subsidie aan te vragen, maar weet niet zo goed wat ik me moet voorstellen bij de projectadministratie straks.’ Deze vraag wordt regelmatig gesteld. Daarom is er nu de Verkorte handleiding projectadministratie. Een kort en handzaam overzicht van de belangrijkste regels en richtlijnen die gelden voor de projectadministratie.

Om de stap te zetten naar het maken van een projectplan en het aanvragen van subsidie, is het goed om alvast een beeld te hebben bij de administratieve regels die gelden als u subsidie ontvangt. Een belangrijk onderdeel is de projectadministratie. Als u zorgt dat u deze bij de start van uw project goed inricht, voorkomt u dat u onnodig subsidie misloopt na afloop van uw project.

De Verkorte handleiding projectadministratie is een quick reference card. Het document bestaat uit slechts twee pagina’s. Zo ziet u in één oogopslag uit welke onderdelen de projectadministratie bestaat. En welke informatie daarin moet worden verzameld. Als u zich meer wilt verdiepen in een bepaald onderwerp, kunt u de Handleiding projectadministratie erbij pakken en daarin de volledige informatie lezen.

Lees hier de Verkorte handleiding projectadministratie.