Subsidie voor MDIEU sectoranalyse aanvragen: registreer u eerst als aanvrager

Bent u van plan een MDIEU subsidie voor een sectoranalyse aan te vragen in oktober? Dan dient u zich eerst te registreren als aanvrager. U kunt dit doen via het Subsidieportaal van Uitvoering Van Beleid.

Voor wie?

Sectorale samenwerkingsverbanden kunnen in oktober 2022 subsidie aanvragen voor het (laten) opstellen van een sectoranalyse. De door het samenwerkingsverband aangewezen vertegenwoordiger moet zich eerst registreren om in oktober subsidie te kunnen aanvragen.

Sectorale samenwerkingsverbanden die eerder MDIEU subsidie hebben aangevraagd, hoeven zich niet opnieuw te registreren. Dus wilt u een subsidie voor een update van de sectoranalyse gaan aanvragen? Dan hoeft u nu niets te doen.

Meer weten?

Meer informatie over de MDIEU en subsidie voor sectoranalyses vindt u door de link te volgen.