Inclusieve re-integratie: slotbijeenkomst Gelijke Kansen en Non-Discriminatie (ESF 2014- 2020)

Op maandag 15 november om 13:00 uur organiseert Uitvoering Van Beleid (UVB) de slotbijeenkomst Inclusieve re-integratie: Gelijke Kansen en Non-Discriminatie (GKND). Volg je de livestream van dit event?

Foto van een dame werkzaam in een naaiatelier.
©DSU/UVB/ESF

Gelijke kansen en voorkomen van discriminatie op de arbeidsmarkt is een thema van het Europees Sociaal Fonds (ESF 2014-2020). Wat werkt wel en wat werkt niet in de praktijk? Tijdens deze middag blikken we terug en vooruit met onder meer klantmanagers en werkgevers.

Programma
Tijdens deze bijeenkomst gaan Andrew Makkinga en Patrick Wouters het gesprek aan met onder meer vertegenwoordigers van campagnebureau BKB, De Beleidsonderzoekers, de Hema en ADG Dienstengroep. Maar ook collega’s uit de gemeentelijke uitvoeringspraktijk en SAM, de beroepsvereniging voor uitvoerders in het publieke sociaal domein, zijn te gast.
De keynote spreker is Froukje de Jonge Wethouder Werk en Inkomen, Integratie en Wonen met Zorg van de gemeente Almere. Zij is ook lid van de Taskforce werk en integratie en sponsor arbeidstoeleiding (Werkagenda Verdere Integratie Arbeidsmarkt (VIA) van de directie S&I). Daarnaast is er een vertegenwoordiging van de Europese Commissie aanwezig en sluiten we af met een spoken word performance door Atta de Tolk.
 
Aanmelden
Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de livestream via deze link: Online slotbijeenkomst Gelijke Kansen en Non-Discriminatie (ESF 2014- 2020) - Programma (aanmelder.nl)

Vragen?
Heb je vragen? Neem dan contact op met de organisatie van dit evenement via: GKNDbijeenkomst@minszw.nl.

De organisatie van dit event is in handen van Uitvoering Van Beleid. Onderdeel van de directie Dienstverlening, Samenwerkingsverbanden en Uitvoering (DSU) van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Uitvoering Van Beleid werkt voor dit event samen met de directie Participatie & Decentrale Voorzieningen (PDV) en het Evenementenbureau van SZW.