Aanvullende registratiemogelijkheid voor NL leert door met inzet van ontwikkeladvies

De vraag naar ontwikkeladviezen vanuit de Tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van ontwikkeladvies eerder dit jaar was groot. In augustus hebben in één maand 22.000 mensen zich geregistreerd voor een ontwikkeladvies. Deze mensen zullen in het najaar van 2020 een ontwikkeladviestraject gaan volgen.

Het kabinet heeft nu extra geld uitgetrokken om mensen te helpen zich aan te passen aan de veranderde arbeidsmarkt. Vanaf 1 december 2020 gaat er daarom weer een nieuwe registratiemogelijkheid open waarmee 50.000 ontwikkeladviestrajecten beschikbaar komen.

Nadat de loopbaanprofessional de trajecten heeft geregistreerd, blijft de mogelijkheid om de ontwikkeladviezen te declareren (d.w.z. een subsidie aanvraag in te dienen) open tot 1 september 2021. Meer informatie vindt u door bijgevoegde link te volgen: hoe maak ik gebruik van persoonlijk ontwikkeladvies?