ESF-Award 2020: stem op jouw favoriete ESF-promotiefilmpje

Tien inspirerende ESF-projecten wonnen een promotiefilmpje van hun project. Zij kregen een filmploeg over de vloer die vastlegde waarom het Europees Sociaal Fonds voor deelnemers aan deze projecten het verschil maakt. Zij dingen mee naar de ESF-Award 2020.

Tot en met 31 oktober 17:00 uur kan online worden gestemd op deze promotiefilmpjes die een mooie mix vormen van de thema’s waarvoor het Europees Sociaal Fonds zich inzet.

Kijken en stemmen
Bekijk alle tien promotiefilmpjes op onze stempagina en breng eenmalig je stem uit op jouw favoriet: https://stempaginaesfaward.nl/ Per filmpje kan je één stem uitbrengen die je per e-mail bevestigt.

De vijf projecten met de meeste stemmen, behalen een finaleplaats. Het ESF-event van woensdag 11 november 2020 wordt live gestreamd. De vakjury heeft dit jaar ook een wild card beschikbaar om één van de vijf afvallers naar de finale te sturen.

Ieder filmpje wordt tijdens het evenement vertoond en ieder project houdt een twee-minuten-pitch. De vakjury bepaalt daarna wie de ESF-Award 2020 wint. Bas van ’t Wout, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid reikt de prijs uit.

Na 20 oktober maken wij bekend op welke wijze dit jaar de finale en het ESF-event 2020 wordt vormgegeven: volledig online of indien mogelijk een mengvorm van live en online.