ESF-Award 2020: inzendtermijn pitch verlengd tot en met vrijdag 17 april 12:00 uur

Wat is jouw beste project uit de programmaperiode 2014 -2020? Op welk project ben je het meest trots (lees: behaalde goede resultaten)? Je kunt nog steeds meedoen. We hebben de inzendtermijn verlengd. Stuur je project (of deel/subproject) uiterlijk vrijdag 17 april 2020 12:00 uur in en maak kans op een uniek ESF-promotiefilmpje.

ESF werkt! Al meer dan 60 jaar
De tien projecten die de beste schriftelijke pitch schrijven, krijgen van ons een mooi promotiefilmpje over hun project cadeau. Deze tien promotiefilmpjes dingen mee naar een fraaie trofee: de ESF-Award 2020.

Meedoen is simpel
Vertel ons op welke manier de ESF-subsidie een bijdrage leverde en waarom jouw project het verschil maakt. Dat kan uitsluitend via het dit pitchformulier. Beantwoord de daarin gestelde vragen zo volledig mogelijk. Je vindt er ook alle spelregels terug.

De vakjury let onder meer op enthousiasme, motivatie, resultaten en op welke wijze de doelstellingen van het project zijn of worden gerealiseerd (meer informatie in de spelregels in het pitchformulier).

Uiterste inzenddatum is vrijdag 17 april 2020 voor 12:00 uur.*

De vakjury maakt vervolgens in april een selectie van de beste tien ingezonden projecten. Zij krijgen een professionele filmploeg op bezoek. In het filmpje moet de ESF-deelnemer centraal staan.

De tien filmpjes plaatsen we online op de speciale ESF-Award stempagina. Op die pagina kan het publiek in oktober 2020 stemmen. De vijf projecten met de meeste stemmen gaan naar de finale op 11 november 2020 in Den Haag. Staatssecretaris Tamara Van Ark reikt de ESF-Awar uit.

*Let op: projecten die eerder meededen aan de ESF-Award in 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019, of in die periode een schriftelijke pitch instuurden, zijn uitgesloten van deelname. Stuur dus een project in dat nog niet eerder meedeed.
Deel/subprojecten (als onderdeel van een aanvraag) kunnen afzonderlijk ook meedoen.

Vragen?
Heb je vragen over de ESF-Award? Neem dan contact met ons op via: esfevent@minszw.nl