Hoe tevreden ben u over onze dienstverlening?

Uitvoering Van Beleid heeft goede dienstverlening aan zijn klanten hoog in het vaandel staan. Wij werken voortdurend aan verbetering van onze dienstverlening.

In de week van 14 tot 18 oktober nodigen wij aanvragers via e-mail uit mee te doen aan ons klanttevredenheidsonderzoek. Wij benaderen die week de aanvragers voor het ESF Actieve Inclusie (arbeidsmarktregio’s, UWV en ministerie van JenV), Sociale Innovatie en Transnationale Veiligheid (SITS), de Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies 45-plussers (TSOV), Duurzame Inzetbaarheid Regio’s en Sectoren (DIRS), de Regeling Kanker & Werkzoekenden en de regeling Dienstverlening Werkzoekenden & Samenwerking en Regie Arbeidsmarkt (DWSRA). De overige regelingen zijn in het voorjaar van 2019 onderzocht.
Met de resultaten van het onderzoek wil Uitvoering Van Beleid de dienstverlening aan subsidieaanvragers, verder verbeteren. Wij nodigen u daarom van harte uit aan dit onderzoek mee te doen, dat slechts vijftien minuten van uw tijd vraagt.

Meer informatie
I&O Research voert namens Uitvoering Van Beleid dit onderzoek uit.
Als u vragen of opmerkingen heeft over het onderzoek neem dan tijdens kantooruren contact met hen op. Dit kan telefonisch via 0800-0191 (gratis) of via e-mail: helpdesk@ioresearch.nl