ESF-Award 2019: stem op jouw favoriete ESF-promotiefilmpje

Tien inspirerende ESF-projecten wonnen een promotiefilmpje van hun project. Zij kregen deze zomer een filmploeg over de vloer die vastlegde waarom het Europees Sociaal Fonds voor deze projecten het verschil maakt. Zij dingen mee naar de ESF-Award 2019.

Tot en met 31 oktober kan online worden gestemd op deze promotiefilmpjes die een mooie mix vormen van de thema’s waarvoor het Europees Sociaal Fonds zich inzet.

Kijken en stemmen
Bekijk alle tien promotiefilmpjes op onze stempagina en breng eenmalig je stem uit op jouw favoriet: https://stempaginaesfaward.nl/

De vijf projecten met de meeste stemmen, gaan naar de finale tijdens het ESF-event van woensdag 6 november 2019 in Den Haag. Ieder filmpje wordt tijdens het evenement vertoond en ieder project houdt een twee-minuten-pitch. De vakjury bepaalt daarna wie de ESF-Award 2019 wint. Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid reikt de prijs uit.

©SZW/DSU/UVB