ESF-Award 2019: doe jij ook mee?

Woensdag 6 november reikt staatssecretaris Tamara van Ark de ESF-Award 2019 uit. Tijdens het jaarlijkse ESF-Event staan we stil bij bijzondere projecten en activiteiten die mede mogelijk zijn gemaakt dankzij het Europees Sociaal Fonds (ESF 2014-2020).  

Heb jij ook aan een mooi project gewerkt? Stuur je project dan uiterlijk vrijdag 24 mei 12:00 uur in en maak kans op een uniek ESF-promotiefilmpje.

ESF werkt! Al meer dan 60 jaar
De tien projecten die de beste schriftelijke pitch schrijven, krijgen van UVB een mooi promotiefilmpje over hun project cadeau. Deze tien promotiefilmpjes dingen mee naar een fraaie trofee: de ESF-Award 2019.

Meedoen is simpel

  • Vertel ons op welke manier de subsidie van het ESF heeft bijgedragen en waarom jouw project het verschil maakt. Vul hiervoor het pitchformulier in.
  • Wij dagen jullie ook uit aandacht te besteden aan het horizontale ESF-thema Gelijke kansen en non-discriminatie (in het bijzonder de arbeidsmarktpositie van de oudere werknemer).
  • De vakjury let met name op enthousiasme, motivatie en op welke wijze de doelstellingen van het project zijn of worden gerealiseerd.
  • De vakjury maakt vervolgens een selectie van de beste tien ingezonden projecten. Zij worden gefilmd door een professionele cameraploeg. In het filmpje staat de ESF-deelnemer centraal.
  • De tien filmpjes plaatsen we online op de speciale ESF-Award stempagina. Op die pagina kan het publiek in oktober stemmen. De vijf projecten met de meeste stemmen gaan naar de finale op 6 november 2019 in De Glazen Zaal in Den Haag.

Uiterste inzenddatum van de schriftelijke pitch is vrijdag 24 mei 2019 12:00 uur.*

*Projecten die eerder meededen aan de ESF-Award 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 zijn uitgesloten van deelname.

Vragen?
Heb je vragen over de ESF-Award? Neem dan contact met ons op via: esfevent@minszw.nl