ESF Award 2018: inzendtermijn is verlengd tot 6 juni 2018 12:00 uur

De inzendtermijn voor het indienen van het pitchformulier is eenmalig verlengd tot woensdag 6 juni a.s. 12:00 uur.

Woensdag 7 november reikt staatssecretaris Tamara van Ark de ESF Award 2018 uit. Tijdens het jaarlijkse ESF-Event staan we stil bij bijzondere projecten en activiteiten die mede mogelijk zijn gemaakt dankzij het Europees Sociaal Fonds (ESF 2014-2020). Heb jij ook aan een mooi project gewerkt?

 Je kan nog tot en met uiterlijk woensdag 6 juni 12:00 uur  a.s. jouw ESF-project indienen.

Meedoen is simpel
Vertel ons op welke manier de subsidie van het ESF heeft bijgedragen en waarom jouw project het verschil maakt. Alle ESF-projecten ontvingen hierover begin mei een e-mail met pitchformulier als bijlage.

De vakjury let met name op enthousiasme,  motivatie en op welke wijze de doelstellingen van het project zijn of worden gerealiseerd. Uiterste inzenddatum van het pitchformulier is woensdag 6 juni 12:00 uur 2018.*

De vakjury maakt vervolgens een selectie van de beste tien ingezonden projecten. Zij worden gefilmd door een professionele cameraploeg .

De filmpjes plaatsen we online op de speciale ESF Award stempagina. Op die pagina kan het publiek in oktober stemmen. De vijf projecten met de meeste stemmen gaan naar de finale op 7 november 2018.

 Het stemmen gaat dus niet meer via Facebook. Op deze manier kunnen ook mensen zonder social media account meedoen.

  *Projecten die eerder meededen aan de ESF Award 2014, 2015, 2016 en 2017 zijn uitgesloten van deelname.

Vragen?

Heb je vragen over de ESF Award? Neem dan contact met ons op via: esfevent@minszw.nl Dat is ook het adres voor het insturen van het pitchformulier.

Met vriendelijke groet,

De organisatie van de ESF Award en het ESF-event 2018.

Agentschap SZW heet sinds 1 januari 2018 Uitvoering Van Beleid;  onderdeel van de directie Dienstverlening, Samenwerkingsverbanden en Uitvoering van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wij organiseren sinds 2013 de ESF Award.