ESF-Award 2018: Doe jij ook mee?

Woensdag 7 november reikt staatssecretaris Tamara van Ark de ESF Award 2018 uit. Tijdens het jaarlijkse ESF-Event staan we stil bij bijzondere projecten en activiteiten die mede mogelijk zijn gemaakt dankzij het Europees Sociaal Fonds (ESF 2014-2020). Heb jij ook aan een mooi project gewerkt? Stuur je project dan voor vrijdag 1 juni a.s. in.

ESF werkt! Al meer dan 60 jaar
Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is het belangrijkste Europese middel om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan werk te helpen en te zorgen voor eerlijke arbeidskansen voor alle EU-burgers. In 2018 bestaat het Europees Sociaal Fonds 61 jaar.
De tien ESF-projecten die de beste schriftelijke pitch schrijven, krijgen van ons een mooi promotiefilmpje over hun project cadeau. Deze tien promotiefilmpjes dingen mee naar een fraaie trofee: de ESF Award 2018.

Meedoen is simpel

 • Vertel ons op welke manier de subsidie van het ESF heeft bijgedragen en waarom jouw project het verschil maakt. Alle ESF-projecten ontvingen hierover onlangs een e-mail met een pitchformulier als bijlage.
  De vakjury let met name op enthousiasme,  motivatie en op welke wijze de doelstellingen van het project zijn of worden gerealiseerd.
  Uiterste inzenddatum van het pitchformulier is vrijdag 1 juni 2018.*
 • De vakjury maakt vervolgens een selectie van de beste tien ingezonden projecten. Zij worden gefilmd door een professionele cameraploeg .
 • De filmpjes plaatsen we online op de speciale ESF Award stempagina. Op die pagina kan het publiek in oktober stemmen. De vijf projecten met de meeste stemmen gaan naar de finale op 7 november 2018.
  Het stemmen gaat dus niet meer via Facebook. Op deze manier kunnen ook mensen zonder social media account meedoen.
   

*Projecten die eerder meededen aan de ESF-Awards 2014, 2015, 2016 en 2017 zijn uitgesloten van deelname.

Vragen?
Heb je vragen over de ESF-Awards? Neem dan contact met ons op via: esfevent@minszw.nl Dat is ook het adres voor het insturen van het pitchformulier.

Met vriendelijke groet,

De organisatie van de ESF Award en het ESF-event 2018.

Agentschap SZW heet sinds 1 januari 2018 Uitvoering Van Beleid;  onderdeel van de directie Dienstverlening, Samenwerkingsverbanden en Uitvoering van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wij organiseren sinds 2013 de ESF Award.