Inloopspreekuur en netwerkbijeenkomst AMIF

Uitvoering Van Beleid organiseert op dinsdag 13 februari van 13.00 tot 15.00 uur een inloopspreekuur en netwerkbijeenkomst voor uitvoerders van het Europese fonds voor asiel, migratie en terugkeer (AMIF).

Tijdens de bijeenkomst zijn consultants van het team Migratie- en veiligheidfondsen aanwezig. De bijeenkomst wordt gehouden bij het ministerie van OCW (de Hoftoren, Ontmoetingsruimte 15e etage) aan de Rijnstraat 50 in Den Haag.

Heeft u vragen over de uitvoering van uw project of wilt u tips om de projectadministratie beter in te richten, bezoek dan de bijeenkomst. Tijdens de netwerkbijeenkomst kunt u ideeën uitwisselen met andere projectuitvoerders.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar postbus.amif_isf@minszw.nl Hierin vermeldt u uw naam, organisatie en e-mailadres.

De overige inloopspreekuren en de netwerkbijeenkomsten AMIF voor 2018 zijn gepland op:

  • Donderdag 17 mei 13.00 – 15.00 uur
  • Vrijdag 7 september 10.00 – 12.00 uur
  • Dinsdag 6 november 10.00 – 12.00 uur