Uitnodiging Informatiebijeenkomst Ontwikkeladvies vijfenveertigplussers voor loopbaanadviseurs

Woensdag 10 januari 2018 | 10.00 – 12.30 uur | NBC Congrescentrum

Loopbaanadviseurs kunnen werkende vijfenveertigplussers uit een aantal beroepsgroepen een Ontwikkeladvies geven en daarvoor € 600,- subsidie aanvragen. Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun verdere loopbaan in eigen handen te nemen. Daarnaast is het mogelijk om leidinggevenden uit deze beroepsgroepen te trainen in het ondersteunen van hun werknemers bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Ook hier is subsidie voor beschikbaar.

Wilt u weten of u hier als loopbaanadviseur aan kan deelnemen? Wilt u weten wat een Ontwikkeladvies inhoudt en hoe het aanvragen van de subsidie werkt? Of heeft u andere inhoudelijke vragen? Kom dan naar het NBC in Nieuwegein op 10 januari 2018. Daar zal het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid uitgebreid antwoord geven op al deze vragen.

Praktische informatie

Locatie:  NBC Congrescentrum, blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein (routebeschrijving).

Datum: Woensdag 10 januari 2018

Tijden: 09.30 - 10.00 uur Inloop

               10.00 - 12.30 uur Informatiebijeenkomst

Kosten:  Er zijn geen kosten aan de voorlichtingsbijeenkomst verbonden

Aanmelden                                                                                                                                                                                            U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst. (Aanmelden is verplicht).

Bekijk hier meer informatie over de subsidieregeling

Contact

Vragen over deze bijeenkomst kunt u stellen via *Postbus Ontwikkeladvies45plussers*.