ESF-event in het teken van 60 jaar Europees Sociaal Fonds

Woensdag 8 november 2017 vindt het jaarlijkse ESF-event plaats met onder andere de uitreiking van drie ESF-Awards. We staan stil bij bijzondere projecten en activiteiten die mede mogelijk zijn gemaakt door het Europees Sociaal Fonds (ESF). Het belooft een bijzondere editie te worden, want het Europees Sociaal Fonds bestaat 60 jaar.

Omdat het ESF 60 jaar bestaat, reiken we niet één maar drie Awards uit:

1. De Publieksprijs (social mediaprijs): de winnaar met de meeste stemmen op Facebook. De winnaar maakten we 1 november jl. bekend: Zaanstad Werk! behaalde 1350 stemmen.

2. De Presentatieprijs: de vijf projecten die de meeste stemmen op Facebook kregen, houden woensdag een pitch. Het project dat de beste pitch houdt, wint de Presentatieprijs.

3. De Vakjuryprijs: gekozen door de vakjury uit de filmpjes van de tien finalisten.

Het evenement vindt plaats in De Rode Olifant in Den Haag. We verwelkomen verschillende gasten: een mooie mix van onze doelgroep is aanwezig. Een filmpje over 60 jaar ESF laten we zien en een mooie compilatie van alle tien promotiefilmpjes die naar de ESF Award dingen.
Hoofdspreker is René Paas, Commissaris van de Koning van de Provincie Groningen.
De prijzen worden uitgereikt door de nieuwe staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Tamara van Ark.

Volg ons op Twitter en Facebook voor actuele updates tijdens en na afloop van het evenment.
Een video-impressie van het ESF-event delen we binnenkort op social media en onze website.

De tien ESF-promotiefilmpjes die meedingen naar de Vakjuryprijs vind je op ons YouTubeknaal: https://www.youtube.com/user/AgentschapSZW

Volg ons op Facebook & Twitter.

award

De ESF Award 2017.