Finalisten ESF-Awards 2017 bekend

Dit jaar hebben zich maar liefst  25 projecten aangemeld voor de ESF Awards. Vandaag maakt de vakjury bekend welke tien projecten doorgaan naar de finale en op 8 november kans maken op de ESF Awards 2017.

De vakjury, bestaande uit Christien Bronda, Wilbert van de Griendt, Monique Hendriks en Onno Vermooten beoordeelde 25 pitches. Zij keek kritisch naar wie de beste pitch had geschreven, maar ook naar hoe de subsidie van het ESF het verschil maakte voor de projecten.

De vakjury is verheugd over de diversiteit van de inzendingen in het jaar dat het Europees Sociaal Fonds zestig jaar bestaat. Zij keek met name naar het enthousiasme, de motivatie en op welke wijze de doelstellingen zijn of worden gerealiseerd.

De tien finalisten die een professioneel promotiefilmpje krijgen zijn:
 

 Organisatie

 Projectnaam

 Dienst Justitiële Inrichtingen

 Re-integratie DJI

 Werkzaak/Rivierenland/Gemeente Tiel

 Leerwerktrajecten Werkzaak Rivierenland

 Werksaam WestFriesland

 About a jacket

 Gemeente Zaanstad

 Zaanstad werkt!

 Regio Twente

 ESF Arbeidsmarktregio Twente 2014-2016

 Sociaal Fonds Houtverwerkende Industrie

 Duurzaam werken in het hout

 Stichting Vrienden van De Hoop

 Business class Vrienden van De Hoop

 Arbeidsmarktregio Drenthe

 Duurzame inzetbaarheid! Zo doen we dat

 TriviumLindenhof

 Gemeente Drechtsteden Inclusief 2016-2018

 Stichting de Schoor

 Learn2work


De filmpjes posten we ook op de Facebookpagina van het Agentschap SZW. Op die pagina kan het publiek in oktober stemmen voor de Publieksprijs. Daarnaast dingen deze projecten mee naar de prijs van de vakjury en de presentatiesprijs tijdens het ESF-event van 8 november 2017.

Blijf ons volgen op social media voor alle ontwikkelingen rond de ESF-Awards.