ESF-Awards 2017: meedoen is makkelijk

Woensdag 14 juni ontvingen alle ESF-projecten een uitnodiging om deel te nemen aan de ESF-Awards 2017. Doe jij ook mee?

ESF bestaat 60 jaar! We pakken dan ook groots uit. De tien beste projecten worden gefilmd door een professionele cameraploeg en krijgen een mooi promotiefilmpje over hun project cadeau!  Je hoeft dit jaar dus niet zelf een filmpje te maken.

Hoe doe je mee?
Dit jaar hoef je dus geen filmpje in te sturen. Wat dan wel? Je krijgt tot 11 augustus 2017 de tijd om een online pitchformulier in te vullen. Laat ons weten op welke manier de subsidie van het ESF heeft bijgedragen en waarom jouw project het verschil maakt.

De vakjury maakt vervolgens een selectie van de beste tien ingezonden projecten. Zij worden gefilmd door een professionele cameraploeg en krijgen een mooi promotiefilmpje over hun project cadeau!  De filmpjes posten we ook op de Facebookpagina van het Agentschap SZW. Op die pagina kan het publiek in oktober stemmen voor de  Publieksprijs. Daarnaast krijgen tien andere projecten, geselecteerd door de vakjury, de gelegenheid om zich tijdens het event met een stand  te presenteren op de ESF-markt.

Meer info?
Lees alle bijzonderheden in de online versie van onze mailing.