ESF-Awards 2017: Doe jij ook mee?

Woensdagmiddag  8 november 2017 vindt de uitreiking van de ESF-Awards 2017 plaats tijdens het jaarlijkse ESF-Event in Den Haag. We staan dan stil bij bijzondere projecten en activiteiten die mede mogelijk zijn gemaakt door het Europees Sociaal Fonds (ESF 2014-2020).

ESF werkt! Al 60 jaar.
Deze  editie heeft een extra feestelijk karakter: het ESF bestaat namelijk 60 jaar! We pakken dan ook groots uit. Zo worden de tien beste projecten gefilmd door een professionele cameraploeg en krijgen ze een mooi promotiefilmpje over hun project cadeau!  Je hoeft dit jaar zelf dus geen filmpje te maken.
Tijdens het event dit jaar reiken we niet één, maar drie prijzen uit:

  • Vakprijs door jury
  • Publieksprijs door social media contest
  • Presentatieprijs door aanwezige prominenten

Hoe doe je mee?

Dit jaar hoef je dus  geen  filmpje in te sturen. Wat dan wel?
Hou je mailbox in de gaten: medio juni mailen wij alle ESF-projecten. Je krijgt tot 11  augustus 2017 de tijd om een online pitchformulier in te vullen.  Laat ons weten op welke manier de subsidie van het ESF heeft bijgedragen en waarom jouw project het verschil maakt.
De vakjury maakt vervolgens een selectie van de beste tien ingezonden projecten. Zij worden gefilmd door een professionele cameraploeg en krijgen een mooi promotiefilmpje over hun project cadeau!  De filmpjes posten we ook op de Facebookpagina van het Agentschap SZW. Op die pagina kan het publiek in oktober stemmen voor de  Publieksprijs. Daarnaast krijgen tien andere projecten, geselecteerd door de vakjury, de gelegenheid om zich tijdens het event met een stand  te presenteren op de ESF-markt.

Meer info?

Op onze Facebookpagina vind je binnenkort  aanvullende informatie over de awards, de spelregels en de uitreiking op woensdagmiddag 8 november in de Rode Olifant te Den Haag.