Registreer alvast voor 3e tijdvak Duurzame Inzetbaarheid

Van 14 november tot en met 25 november 2016 is het 3e tijdvak ESF Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven geopend. In deze periode kunnen werkgevers een subsidieaanvraag indienen bij het Agentschap SZW om werkenden langer en productief aan het werk te houden en in te zetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid.

Altijd eerst registreren
Om zodra het tijdvak open is subsidie te kunnen aanvragen, is het belangrijk dat u zich nu alvast registreert in het Subsidieportaal van het Agentschap SZW. Hierdoor krijgt u op 14 november om 09.00 uur toegang tot het aanvraagformulier en kunt u direct subsidie aanvragen. De aanvragen worden behandeld op volgorde van (volledige) indiening, en het budget is beperkt. Het is dus belangrijk om op tijd een aanvraag in te dienen!  Ook wanneer u al een account heeft, moet u zich voor deze subsidieaanvraag registreren. 

Subsidie
Een aanvrager kan de helft van de advieskosten gesubsidieerd krijgen, tot een bedrag van maximaal tienduizend euro, op voorwaarde dat de aanvrager zelf de andere helft van de projectkosten bijlegt. Het project dient minimaal een omvang te hebben van 12 duizend euro aan subsidiabele kosten. De subsidieaanvragen moeten passen binnen de thema’s die voor dit tijdvak zijn vastgesteld.    

Kijk voor meer informatie over de regeling en hoe u deze kunt aanvragen vindt u op de site van het Agentschap SZW. Hier vindt u ook verschillende voorbeeldprojecten.