ESF Event 2016

Woensdag 23 november 2016 vindt het jaarlijkse ESF Event plaats met onder andere de uitreiking van de ESF Award door staatssecretaris Jetta Klijnsma. We staan stil bij bijzondere projecten en activiteiten die in 2014, 2015 of 2016 subsidie hebben ontvangen vanuit het Europees Sociaal Fonds. Aanvragers zijn uitgenodigd en dienen zich aan te melden.

ESF Award 2016
Tijdens het evenement vindt de uitreiking plaats van de ESF Award 2016. Vijf genomineerden presenteren hun project aan een deskundige vakjury. De vakjury zal ter plekke de winnaar kiezen, waarna de ESF Award wordt uitgereikt door de staatssecretaris. 

Inspirator: Bright O. Richards
We verwelkomen op het event ook Bright O. Richards; oprichter van New Dutch Connections en theatermaker. Hij is een voorbeeld van iemand die vanuit eigen kracht een mooie en succesvolle carrière heeft opgebouwd. Door zijn wereldwijde ervaring, in combinatie met zijn inspirerende manier van werken is hij een graag geziene gast op het ESF Event 2016. Met zijn enerverende verhalen is hij in staat om het publiek out-of-the-box te laten denken.

Indien u nog vragen heeft, kunt u zich richten tot esfevent@agentschapszw.nl.