Registeren voor de regeling Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven

U kunt zich nu al registreren als subsidieaanvrager Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven. Op deze manier bent u er zeker van dat u direct subsidie kunt aanvragen zodra het tijdvak opengaat op 14 november om 09:00 uur.

Uw registratie verloopt via het subsidieportaal van het Agentschap SZW. Hier maakt u een account aan op naam van uw organisatie. Vervolgens kunt u zich registreren als aanvrager voor de regeling Duurzame Inzetbaarheid voor bedrijven. Als u al een account hebt kunt u direct registreren. Wanneer het tijdvak wordt geopend staat het aanvraagformulier dan direct voor u klaar.

Let op:
Het Agentschap is bezig met het vernieuwen van het subsidieportaal, het nieuwe tijdvak (2016) kunt u in het nieuwe subsidieportaal vinden.

Indien u reeds een account heeft dan is uw account overgezet naar het nieuwe subsidieportaal. Voordat u inlogt, dient u kunt te kiezen voor wachtwoord vergeten en een nieuw wachtwoord in te stellen. Al uw bestaande gegevens en projecten blijven in het oude portaal.

Op de nieuwe homepagina kunt u gemakkelijk kiezen tussen het nieuwe en het oude subsidieportaal.

Verdere informatie vindt u op de pagina aanvragen.