Aanvraagformulieren ISF en bijlagen voor AMIF en ISF

De aanvraagformulieren voor ISF zijn beschikbaar. Ook de verplichte bijlagen zijn beschikbaar om een aanvraag voor de subsidieregeling AMIF en ISF in te dienen.

Om een aanvraag te doen voor de subsidieregeling AMIF en ISF dient u een aanvraagformulier in te vullen. Het aanvraagformulier voor ISF is beschikbaar gesteld op de subsidiepagina. Naast het aanvraagformulier dienen een aantal verplichte bijlagen aangeleverd te worden. Het Agentschap SZW heeft voor deze bijlagen een format beschikbaar gesteld. Bij deze bijlagen is ook het begrotingsformat bijgevoegd.

Het Agentschap SZW is samen met het Ministerie van V&J bezig om de beleidsregels te ontwikkelen. Omdat deze ontwikkeling nog in volle gang is, zijn de bijlagen voor zowel AMIF en ISF onder voorbehoud.Deze bijlagen voor zowel AMIF en ISF vindt u op de subsidiepagina onder Uitvoeren en verantwoorden, rechts onder Zie ook.