Conferentie 19 mei Werken aan gelijke kansen ESF 2014-2020

Voor de ESF-doelstelling Actieve inclusie 2014-2020 geldt de opdracht om gelijke kansen te bevorderen en discriminatie tegen te gaan. Op dinsdag 19 mei van 12.00 tot 17.30 uur wordt dit thema tijdens een conferentie in Utrecht met projectaanvragers en projectuitvoerders ESF, gemeenten, PRO/VSO en beleidsmedewerkers besproken.

Wat betekent dit voor de inrichting en uitvoering van ESF-projecten? Wat is nodig om tot effectieve resultaten te komen? Hoe kunnen de verschillende actoren samen gelijke kansen creëren voor kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt?

Tijdens deze middag gaat men in gesprek over deze materie. Leert men over succesvolle aanpakken, do’s en don’ts en doet men inspiratie op voor uitvoering van de projecten. Centraal staat de succesvolle bemiddeling tussen vraag en aanbod ten behoeve van actieve inclusie met gelijke kansen en het voorkomen van discriminatie. Mary McRae van de New York University en auteur van het boek Racial and Cultural Dynamics in Group and Organizational Life leidt het thema in. In de workshops wordt het thema belicht vanuit verschillende invalshoeken.

U kunt zich vóór 9 mei hier aanmelden. Tevens kunt via deze link de gewenste workshops kiezen.

Wilt u meer weten? Bel dan met VanDoorneHuiskes tel: 030-7991166 of mail naar info@vandoornehuiskes.eu