Registratie en aanvraagprocedure cofinanciering sectorplannen

Vanaf 1 oktober a.s. kunt u uw aanvraag cofinanciering sectorplannen indienen via het subsidieportaal van het Agentschap SZW.

Registreren als aanvrager

Wanneer u een aanvraag cofinanciering sectorplannen wilt indienen, moet u zich eerst registreren. Heeft u dat nog niet eerder gedaan in het kader van de regeling cofinanciering sectorplannen, dan maakt u een account aan via het Subsidieportaal Agentschap SZW. Met dit account kunt u een verzoek indienen om als aanvrager geregistreerd te worden. In het digitale aanvraagportaal kunt u uiterlijk binnen vijf werkdagen zien onder ‘Mijn registraties’ of u als aanvrager bent geregistreerd.

Aanvraagproces

Om u een beeld te geven hoe het digitale aanvraagproces verloopt, hebben wij voor u de verschillende stappen in beeld gebracht met behulp van screenshots.

Format begroting

Voor de begroting is een format beschikbaar. Dit format is een hulpmiddel voor uw begroting. U kunt ook een eigen format invullen voor uw begroting.

De screenshots van het digitale aanvraag proces en het sjabloon voor de begroting vindt u op de pagina formulieren en sjablonen van de Regeling cofinanciering sectorplannen (rechts op deze pagina onder Zie ook)