Vaststelling subsidie Veilig Werken door Gedragsverandering

Het beschikbare budget van € 1.215.000,- voor de subsidie Veilig werken door Gedragsverandering is verleend. Samen hebben 443 (potentiële) aanvragers € 1.753.732,27 subsidie aangevraagd. Van alle aanvragers hebben 312 aanvragers subsidie ontvangen.

Voor de 312 subsidieontvangers geldt dat de subsidie ambtshalve wordt vastgesteld. Dit betekent dat er geen verantwoording of eindverslag hoeft te worden ingediend. Uiterlijk 39 weken na verzending van de verleningsbeschikking zal de vaststelling plaatsvinden.

Bij de vaststelling wordt gebruikgemaakt van een steekproef. Er kan in dat geval telefonisch contact met u worden opgenomen. Ook kunt u worden verzocht documenten over het verloop van het project en de samenwerking met de adviseur op te leveren of kan ook een bezoek aan uw organisatie worden afgelegd. Als u niet binnen deze steekproef valt, zult u een beschikking ontvangen waarmee de vaststelling wordt afgerond.

Heeft u nog vragen? Bel dan met de Helpdesk Veilig Werken op 070 – 315 21 89 of stuur een e-mail naar veiligwerken@agentschapszw.nl.