ESF werkt door! Win de ESF-AWARD 2016

Is jouw organisatie in 2014, 2015 of 2016 gestart met een ESF-project? Is dit een bijzonder project waar uit blijkt dat 'ESF werkt'? En wil jij graag aan Europa vertellen waarom jouw project werkt? Schrijf het project dan in voor de ESF-Award 2016.

ESF-projecten dragen bij aan een samenleving waarin iedereen meedoet. Een samenleving die werkt. Dat laten we graag zien door middel van de ESF-Award 2016, want ESF werkt door!

Woensdag 23 november 2016 vindt de uitreiking van de ESF-Award 2016 plaats in New Babylon in Den Haag. We staan stil bij bijzondere projecten die subsidie hebben ontvangen van het Europees Sociaal Fonds (ESF 2014-2020) en andere organisaties kunnen inspireren.

Wat moet je doen?

Stuur een filmpje in van het project waarvoor jouw bedrijf/organisatie subsidie heeft ontvangen. Zorg dat duidelijk naar voren komt waaraan de ESF-subsidie heeft bijgedragen en waarom jouw project het verschil maakt. Laat zien wat je bereikt hebt of naar welk doel je toewerkt.

Een filmpje maken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met je smartphone, een selfie stick en een dosis creativiteit kom je een heel eind. Bekijk voor inspiratie de finalisten van vorig jaar.

  • Inzenden kan tot vrijdag 28 oktober 2016.
  • Stemmen kan van zaterdag 29 oktober tot donderdag 10 november 2016.

And the nominees are...?

De vijf genomineerde projecten worden uitgenodigd om op woensdag 23 november tijdens het ESF-Event in Den Haag hun project te presenteren aan het publiek en een deskundige vakjury. Genomineerden krijgen hier de kans om in een twee minuten durende elevatorpitch hun project nog een keer in de spotlights te zetten. De winnaar wordt op de dag zelf gekozen, waarna de ESF-Award wordt uitgereikt door Jetta Klijnsma, de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Reserveer woensdag 23 november alvast in je agenda, want wie weet sta jij die dag op het podium om jouw project te pitchen!

Vragen? Mail naar esfevent@agentschapszw.nl

Nieuwsbrief 2 2015, ESF beker of bokaal voor het ESF event

Eeuwige roem en een prachtige trofee

De winnaar van de ESF-Award 2016 ontvangt een prachtige trofee en een inspiratiesessie. Uiteraard krijg je als winnaar vervolgens ruim aandacht op de website en Facebookpagina van Uitvoering Van Beleid. Binnen Europa is ook aandacht voor jouw project op de Europese website en events.